Vårnjut!

Idag känner jag mig som en ny kvinna. Kan ni fatta vad solen, våren, värmen gör med en? Och du som är en sån där, som bara tycker det är fånigt, låt oss som verkligen BLIR glada av detta få njuuuta! Okej? Thanks.
Jag har haft en fantastisk dag. Grymt givande och inpsirerande. Skolan är galet bra och galet intressant och galet kul, just nu. I love it!
Jag mådde pyton imorse, så även igår. Är rädd att det kommer komma över mig imornbitti med, men jag ska kämpa. Kämpa, kämpa!
Ändå kom jag iväg, i solskenet, till Helsingborg, för fältdag. Som sagt, givande.
Efter Dunkers rundturen stod min blivande make utanför med hoj och kläder. Det var sååå gött att bara åka hem på hojen idag! Åååh, våååår! Dofterna man får, vyn man ser. Det är underbart.
Sen åt jag tacos. Yam. Det var gött. Och efter det insåg jag att jag behövde röra på mig. Så jag tog mig en kvällsjoggingtur längs havet. Det var heeeelt underbart!
Förstår ni eller?
Våren gör allt. Det är underbart!!

Så kära vänner. Njut av uteserveringarna, glassandet på de offentliga trapporna, hojarna som börnar på, ballerinaskorna som börjar synas och alla underbara, våriga leenden.

Kommentarer
Postat av: Julia

Ohhh, Längtar hem til Skånska våren så jag går sönder!!! finns inget bättre.

2009-04-03 @ 08:45:47
URL: http://mcjulia.blogspot.com
Postat av: Linda

Oooo vilket inlägg, vilket inlägg, vilket inlägg. Det bästa, det bästa, det bästa, det bäääästa!!! Älskar den där solen o allt den har o göra med, speciellt den bruna tonen den ger ;)

2009-04-03 @ 14:42:09
URL: http://lindasirvio.blogspot.com
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-20 @ 08:35:59
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0